Reference

Crveni križ

https://www.ck-zzh.org/Humanost, nepristranost, neutralnost, neovisnost, dobrovoljnost, jedinstvo i univerzalnost - to je jedinstvenih sedam temeljnih načela Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

VG Residence

https://www.vg-residence.hr/ 
Web stranica namjenjena predstavljanju projekta VG RESIDENCE stambeno poslovne zgrade Velika Gorica, za prodaju stanova, poslovnih prostora, Velika Gorica, parking otkriveni i natkriveni, garaže u Ulica Andrije Kačića Miošića, Velika Gorica, Hrvatska

VDM promet

https://www.vdm.hr/

VDM promet (iskopi, odvoz, uređenje okoliša, uklanjanje zgrada i ostale građevinske usluge) ... 2016 VDM.hr . Sva prava zdržana!

IKS Portal

https://iks-portal.info/

Javna ustanova "Kulturno-športski centar" gospodari sportskim i kulturnim objektima u vlasništvu grada Ljubuškog. Obavlja poslove knjižnice, organiziranja kulturnih događaja i manifestacija važnih za Grad Ljubuški, te poslove održavanja sportskih objekata kao i organiziranja sportskih događaja.

Aktivnosti Javne ustanove odvijaju se na različitim lokacijama i u različitim objektima kulturno-športskog sadržaja, kojima gospodari Javna ustanova „KŠC“, a koje je dobila na upravljanje i održavanje od strane osnivača, tako da je naš rad organiziran na više mjesta.

3A HAGS

http://3a-hags.com/

3A HAGS je generalni zastupnik i distributer HAGS proizvoda za BiH i regiju. HAGS je globalna tvrtka sa širokim asortimanom proizvoda – za igru, sport i ostalu vanjsku rekreaciju – dizajnirano za osobe svih uzrasta. Svi naši proizvodi su lako dostupni na Vaš upit.

No, razlika u HAGSu nije samo ograničena na proizvode koje mi kreiramo. Mi vjerujemo da se najuspješnija i najprivlačnija vanjska rekreativna područja grade kroz timski rad. Sretni smo što dijelimo naše znanje te fleksibilni “alatni” sustav koji pomaže našim kupcima od planiranja do konačnog završetka njihovih projekta.

Udruga Lubussa

Udruženje Lubussa sa sjedištem u Ljubuškom je nastalo s nekoliko temeljnih ciljeva:

  • Promicanje, zaštita i vrednovanje kulturno-povijesne baštine BiH,
  • Organizacija domaćih i međunarodnih znanstvenih i stručnih skupova,
  • Poticanje na što bolju zaštitu, popravke, konzervaciju, restauraciju i restituciju spomenika i drugih povijesnih vrijednosti,
  • Sustavno praćenje stanja kulturnih dobara i osiguravanje zaštite od svakog ugrožavanja tih dobara ili njihovih spomeničkih svojstava, kao i svake druge protupravne ili neovlaštene uporabe,
  • Turistička promicanja kulturno-povijesne baštine BiH.